Lär känna Pernilla!


Vi inleder personalpresentationerna med klinikens nyaste tillskott, Pernilla Hägglund, som i dagarna har firat ettårsjubileum som anställd hos Tandläkarna Drottninggatan. Hon har hela 21 års tandvårdserfarenhet, både som tandsköterska och tandhygienist.

Vi har ställt några frågor till henne!

Vad är det roligaste med ditt yrke? Det är att träffa så många olika människor och känna att man kan hjälpa dom. Extra mycket gillar jag patienter med särskilda behov då det ger så mycket när man når framsteg. Variationen med att arbeta själv och tillsammans med tandläkare är ett stort plus och att vara delaktig i klinikens operationer är en stor favorit.

Nämn tre saker på din att-göra-lista? Träna, städa terrariet där min sons ödlor bor och dammtorka. Vad har du motvilligt gjort dig av med för din partners skull? Det är nog dels dansen, det blir lite dåligt med det nu. Och lite mindre tid för städning då jag nästan aldrig är hemma. ☺️ Vilken är den värsta resan du har gjort? Varför var den så hemsk? Det måste vara min senaste resa till Italien med familjen. Men det var inte så att jag önskade att vi inte hade åkt. Vi hade sådant otroligt oflyt hela resan. Det började med att vi höll på att missa flyget på grund att vi stod vid fel gate. En av resväskorna kom inte med från Arlanda. (Vi fick den inte förrän det var bara 2 dagar kvar) Sedan när vi kom fram fick vi stå i kö i 4 timmar för att få en hyrbil. Vi hann åka 3 mil innan den larmade för lite olja. Väl framme vid hotellet så hade min rengöringskräm läckt ut i hela necessären och när jag ska göra ren den så tappar jag parfymflaskan som går sönder och läcker ut över golvet. Den dag vi skulle på stranden får vi inte upp bilen med nyckeln. Vi ringer bärgare och så vidare. Några timmar senare inser vi att det råkat bli ihopblandning av nycklarna och att vi använt nyckeln som är till vår bil hemma i Sverige. 😅 (Vi hade fått samma typ av bil i Italien) Vädret var kanske bra i 2 dagar och vi fick uppleva ett av dom värre oväder. Men resan blir ett minne för livet och det fanns ju bra stunder. 😀 Vad har du för udda intressen som du tror att få andra skulle vara intresserade av? Det skulle vara att köra med klädroller då, som jag använder överallt. Och kamma mattfransarna! ☺

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square