June 28, 2020

July 6, 2018

June 26, 2018

June 13, 2018

April 3, 2018

March 20, 2018

February 11, 2018

Please reload

Recent Posts

Tandvårdsrädsla

January 8, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Maja

June 13, 2018

Maja är tandhygienisten med stort engagemang i både våra patienter och klinikens utveckling! Nu är det hennes tur att svara på några frågor om både jobb och fritid!

 

 

 

 

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag tycker om alla möten med olika människor, och möjligheten att få/kunna hjälpa. Sedan uppskattar jag variationen i mina arbetsuppgifter, och givetvis mina härliga kollegor! 

 

Vilken är din absolut sämsta idrottsprestation?

Det skulle kanske kunna vara vår allra första innebandymatch med flicklaget som vi förlorade med 19-0 på bortaplan mot ett gäng tjejer som spelat ihop ett tag... Alternativt en basketmatch i skol-DM på högstadiet som slutade på ungefär samma sätt där vi, ett gäng korta tjejer som aldrig spelar basket annat än på skolidrotten, möttes av ett basketlag från Söderhamn....!!!!!

 

Har du blivit attackerad att ett djur nån gång? Vad hände? Hur slutade det?

Ja, faktiskt! En hund som bodde i närheten av oss, högg mig i benet när jag passerade på en gångväg... slutade med ett besök på vårdcentralen och ny stelkrampsspruta! "-Nu kan du gå hem och försätta leka med hunden!"

 

Vad har jag för udda intressen som jag tror att ingen annan skulle vara intresserad av?

Intresse och intresse, men jag har rätt bra "detalj-minne"! Kommer fortfarande ihåg texter till låtar man lyssnade på för 15-20 år sedan, saker som brorsan och hans kompisar pratade om på rummet när lillasyrran tjuvlyssnade utanför dörren, vilka kläder man haft på sig vid olika tillfällen mm. Så är det, vissa saker glömmer man liksom aldrig.... 🙈😂

 

Samlar du eller nån du känner på något konstigt?

Njae...det vet jag väl inte riktigt, men däremot brukar jag kunna spara kvitton och lappar från nya kläder i någon burk eller låda ett tag innan det ändå slutar med soporna utan vidare analys!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

COPYRIGHT © 2018 TANDLÄKARNA DROTTNINGGATAN