Maja


Maja Wester, tandhygienist

Maja är tandhygienisten med stort engagemang i både våra patienter och klinikens utveckling! Nu är det hennes tur att svara på några frågor om både jobb och fritid!

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag tycker om alla möten med olika människor, och möjligheten att få/kunna hjälpa. Sedan uppskattar jag variationen i mina arbetsuppgifter, och givetvis mina härliga kollegor!

Vilken är din absolut sämsta idrottsprestation?

Det skulle kanske kunna vara vår allra första innebandymatch med flicklaget som vi förlorade med 19-0 på bortaplan mot ett gäng tjejer som spelat ihop ett tag... Alternativt en basketmatch i skol-DM på högstadiet som slutade på ungefär samma sätt där vi, ett gäng korta tjejer som aldrig spelar basket annat än på skolidrotten, möttes av ett basketlag från Söderhamn....!!!!!

Har du blivit attackerad att ett djur nån gång? Vad hände? Hur slutade det?

Ja, faktiskt! En hund som bodde i närheten av oss, högg mig i benet när jag passerade på en gångväg... slutade med ett besök på vårdcentralen och ny stelkrampsspruta! "-Nu kan du gå hem och försätta leka med hunden!"

Vad har jag för udda intressen som jag tror att ingen annan skulle vara intresserad av?

Intresse och intresse, men jag har rätt bra "detalj-minne"! Kommer fortfarande ihåg texter till låtar man lyssnade på för 15-20 år sedan, saker som brorsan och hans kompisar pratade om på rummet när lillasyrran tjuvlyssnade utanför dörren, vilka kläder man haft på sig vid olika tillfällen mm. Så är det, vissa saker glömmer man liksom aldrig.... 🙈😂

Samlar du eller nån du känner på något konstigt?

Njae...det vet jag väl inte riktigt, men däremot brukar jag kunna spara kvitton och lappar från nya kläder i någon burk eller låda ett tag innan det ändå slutar med soporna utan vidare analys!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square